Tabere ski

Bun venit la Taberele de Schi pentru Copii! Suntem o echipă de profesioniști pasionați de schi și doritori să împărtășim această pasiune cu cei mici. Ne-am propus să oferim copiilor o experiență sigură și distractivă pe pârtii, învățându-i tehnici de schi și oferindu-le oportunitatea de a se bucura de minunățiile iernii într-un mod activ

Programul nostru

Taberele noastre de schi oferă copiilor un program diversificat, care îi va ajuta să-și dezvolte abilitățile de schi într-un mod progresiv și plin de bucurie. Fie că sunt începători sau avansați, avem instructori experimentați și dedicati care îi vor ghida pe copii într-o aventură pe pârtii.

Sesiuni de ski

Copiii vor participa la sesiuni de schi pe durata taberei, în grupuri corespunzătoare nivelului lor de experiență. Instructorii noștri specializați îi vor învăța tehnicile de bază și avansate de schi, inclusiv frânare, viraje și controlul vitezei, asigurându-se că fiecare copil progresează într-un mod sigur și confortabil.

Activități și excursii

Pe lângă sesiunile de schi, ne propunem să oferim copiilor și alte activități distractive și educative. Vom organiza jocuri în zăpadă, construire de igluuri, plimbări cu sania și chiar excursii în natură pentru a se bucura de frumusețea peisajului montan.

Siguranța copiilor noștri este o prioritate absolută. Avem instructori calificați, cunoscători ai pârtiilor și ai regulilor de siguranță pe schiuri. Vom fi mereu acolo pentru a supraveghea și ghida copiii în timpul sesiunilor de ski.

Înregistrare și detalii

Taberele noastre de schi sunt disponibile pe durata sezonului de iarnă și sunt deschise copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 16 ani. Vă rugăm să accesați pagina noastră de înregistrare online pentru a completa formularul de înregistrare și pentru a obține mai multe informații despre costuri, disponibilitate și detalii despre program.

Transport și cazare

Pentru a face experiența cât mai ușoară și confortabilă pentru părinți și copii, vom oferi opțiuni de transport și cazare. Vom asigura un transport sigur și convenabil către stațiunea de schi, iar copiii vor fi cazați în unități de cazare confortabile și sigure în apropierea pârtiilor.

Instruire și monitorizare

Instructorii noștri calificați și experimentați vor lucra îndeaproape cu copiii pe tot parcursul taberei pentru a le oferi îndrumare individualizată și a-i ajuta să-și îmbunătățească abilitățile de schi. Ei vor monitoriza progresul fiecărui copil și vor crea un mediu stimulant și distractiv în care copiii să se dezvolte.

Echipament personal

Încurajăm copiii să aibă propriul lor echipament personal de schi, dacă este posibil. Dacă nu dețin deja echipament, există posibilitatea de a închiria echipament adecvat în stațiunea de schi. Vom oferi informații detaliate despre necesitățile de echipament în timpul procesului de înregistrare.

Contactați-ne astăzi pentru a obține mai multe informații și pentru a rezerva un loc în tabăra noastră de schi.

Pentru o vară sau iarnă plină de aventură și îndemânare, vă așteptăm cu drag în Taberele noastre de Pregătire Fizică, Înot sau Schi pentru Copii